Волейболистите на Дея спорт (Бургас) надиграха Черно море (Варна) с 3:0 гейма при гостуването

...
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) надиграха Черно море (Варна) с 3:0 гейма при гостуването
Коментари Харесай

Франческо Кадеду: Целта ни е оставане в топ 4, ще направим всичко възможно да я постигнем

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) надиграха Черно море (Варна) с 3:0 гейма при гостуването си в морската столица. Бургазлии не престават да заемат четвъртата позиция във краткотрайното класиране.

Ето какво сподели пред BGvolleyball.com след срещата старши треньорът на Дея Франческо Кадеду:

" Беше доста значимо да спечелим, за нас всеки мач е нещо като край. Работихме доста върху физиката през седмицата и си казахме, че би трябвало да мислим не толкоз за това да играем добре, а за това да вземем трите точки. Започнахме неприятно, нямахме реакция и направихме доста неточности в офанзива. Въпреки това спечелихме геймовете на 25 и от средата на първия гейм започнахме да играем по-добре и да вършим по-малко неточности.

Сервисът ни бе основен, справихме се добре и на посрещане. Всички играчи, на които дадох опция за изява, се включиха отлично, и това е добре за нас. "

" Във волейбола всичко може да се случи и няма мачове, които да спечелиш, преди да играеш. Мога да кажа сигурно, че Черно море се опитваше да ни затрудни във всеки гейм, и в първия съумя. "
 Нефтохимик финишира като №1! Победи за Хебър, Левски, ЦСКА, Монтана и Дея Нефтохимик финишира като №1! Победи за Хебър, Левски, ЦСКА, Монтана и Дея
" Имаме ясна цел - да приключим постоянния сезон в топ 4, като това включва и победа против Пирин в сряда. Имат отличен разпределител, и в случай че посрещат добре, са доста непредсказуеми. Ще създадем всичко допустимо, с цел да приключим по най-хубавия метод и по-късно ще мислим за плейофите ", сподели още Кадеду.
 Дея спорт се оправи с Черно море и ги остави отвън плейофите Дея спорт се оправи с Черно море и ги остави отвън плейофите
" Когато дойдох, тимът имаше някои механически и управнически проблеми, само че момчетата незабавно споделиха, че са подготвени да работят крепко, и да извършват поставените от мен задания. Много съжаляваме, че загубихме финала против Хебър, тъй като в този миг може би можехме да създадем повече. Тогава те бяха по-добри от нас в решителните обстановки ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР